Вторник, Февруари 09, 2016
   
Text Size

Реклама

hhh_new
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Реклама

alfa-metal

Спорт - Вестник Хасковска Марица

Топлика 1977 започна подготовка за новия сезон

Футболистите на Топлика 1977 въртят обиколки на стадиона в БанитеСтамен Башев става играещ помощник треньор на отбора
Един от най-дългогодишните участници в областната футболна група отбор на Топлика 1977 (Минерални бани) започна подготовка за новия пролетен сезон. На разположение на старшията Кольо Бялков са 22 футболисти, а опитният халф Стамен Башев, който беше пред отказване ще бъде играещ помощник треньор в клуба.
   

Хасково 2012 допусна Дунав да мечтае, но... дотам

Баскетболистките на Хасково 2012 изиграха шеметна първа част срещу шампиона Дунав, но след като поведоха с 24 точки разлика, допуснаха гостенките да намалят на 7 и да помечтаят за пълен обрат.
   

Глобиха ХК Хасково след 3 месеца

Девойките на Хасково до 16 години вече се чувстват финалистки в шампионатаВ клуба трябва да се бръкнат със 100 лева, заради липса на охрана на женски мач
Дисциплинарната комисия към БФ Хандбал наказа ХК Хасково с глоба от 100 лева. Това се случва заради допуснати нередности в организацията и провеждането на  срещата от "А" РХГ между Хасково и Ники спорт (Сливница) жени, състояла се на 1 ноември  2015 г. и нарушение на чл. 31 от правилника за неосигурена охрана на състезанието.
   

Мая Иванова без шанс за Олимпиадата

Мая Иванова отпада от сметките за РиоМеждународната федерация отстрани националния ни отбор заради нарушение на антидопинговите правила
Сагата около участието на хасковската състезателка по вдигане на тежести Мая Иванова на предстоящите Олимпийски игри в Рио де Жанейро приключи. Вече официално стана ясно, че Международната федерация отстрани националния ни отбор заради нарушение на антидопинговите правила.
   

Георги Куманов: АФК Хасково ще учи децата на ред, дисциплина и правила

Георги КумановПрестъпление ще бъде ние да не успеем да използваме знанията на Станимир Стоилов
Искаме да има мъжки отбор на Ямача, едно е обаче да искаме, други са възможносттите, с които разполагаме в момента

- Г-н Куманов, отново се завърнахте на Ямача. Какво ви накара да го направите?
- Върнах се на Ямача поради една единствена причина. След фалита на Хасково 2009, децата бяха оставени на произвола на съдбата. Те буквално останаха на улицата и затова учредихме новия клуб. АФК Хасково го създадохме за всички хора в Хасково.
   

Страница 1 от 747

В момента има 846 посетителя в сайта

Login Form