Четвъртък, Юли 28, 2016
   
Text Size

Реклама

biomaster
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Реклама

alfa-metal

Спорт - Вестник Хасковска Марица

Добри Беливанов чака лиценз за шахмата от спортното министерство и ФИДЕ

Заявление за лицензиране на новата федерация Български шахматен съюз 1931 ще представи в сряда президентът й Добри Беливанов. Кметът на Хасково ще има среща с министъра на младежта и спорта Красен Кралев, от подписа на когото зависи акредитацията на популярния български спорт пред органите на ФИДЕ.
   

Хасковлия в италианската Серия А

Рожбата на хасковската футболна школа Димитър Алексиев може да подсили елитния италиански клуб Сасуоло.
   

Останките на един стадион...на 12 км от Хасково

Стадионът в Книжовник пустее ли пустее...Първите си стъпки в мъжкия футбол в Книжовник са направили значими имена като Станимир Стоилов и Стамен Белчев
Стадионът в Книжовник, община Хасково, се намира само на около 10 км от града. Селото е родно място на едно от най-големите имена на българския футбол и легенда на ЦСКА - Петър Жеков.
   

Нетком (См) стана регионален шампион на ФенКупата в Димитровград

Шампиони с отбора на Локомотив (Пловдив) от недалечното минало станаха първенци с отбора на Нетком (Смолян) в 10-ия регионален полуфинал на ФенКупата на Каменица. На финала, който се игра вчера на стадион “Раковски” в Димитровград, съставът на смолянци, в който личаха имената на бившите “смърфове” Красимир Димитров, Димитър Витанов, Николай Костов, Георги Недевски, Христо Телкийски и Мишо Юмерски се наложиха с 1:0 над УЕФАЛОНА (Хасково).
   

Нашенци подсилват ударната мощ на Локо (ГО)

Владислав УзуновВладислав Узунов и Георги Каранейчев ще действат в офанзивата на елитния отбор
Рожбата на хасковската футболна школа Владислав Узунов и симеоновградският таран Георги Каранейчев са новото дуо в нападението на елитния Локомотив (Горна Оряховица).
   

Страница 1 от 766

В момента има 538 посетителя в сайта

Login Form