Петък, Юли 31, 2015
   
Text Size
Get Adobe Flash player

Реклама

Bolnica
Марица новини от Пловдив

Новини

Шум и Блясък

Реклама

kraveferma

Спорт - Вестник Хасковска Марица

Димитровград без две звезди в Бургас?

Димитровград може да излезе без двете си звезди Цветомир Матев и Юлий Шекеров при гостуването на Черноморец (Бс) още в първия кръг от започващото идната събота първенство на Югоизточната "В" група.
   

Затриха ли Калугерово от народните борби?

Всяка година към витрината с отличия на СКБ "Вълко Костов" от Симеоновград се добавят новиМиналогодишни шампиони от Симеоновград защитават титли на плажна борба в Шкорпиловци
За втора поредна година народни борби в китното симеоновградско село Калугерово няма да има, научи "Хасковска Марица". Централният мегдан, който беше арена на оспорвани битки на най-добрите борци от цялата страна е на път да стане без една от най-хубавите си традиции. Да се чуди човек, как така с лека ръка общината се опитва да затрие един вече утвърдил се турнир, посещаван от легенди като Еньо Вълчев, Александър Томов, Георги Мърков и много други известни спортисти. 
   

Нели Пашева остава капитан на Хасково 2012

Нели Пашева с капитанската лента в Хасково 2012Тимът запазва и реализатор №1 от Купа България Ралица Нанева
Хасково 2012 стартира четвърти последователен сезон, като вече има 4 комплекта медали. Клубът работи по селекцията си за предстоящата кампания, като запази две от основните си състезателки - Нели Пашева и Ралица Нанева.
   

Хасково остава и без баскетболен тим?

След закриването на футболния клуб, Хасково е на път да остане и без баскетболен отбор. Засега женският Хасково 2012 не може да намери спонсори за новия сезон.
   

Анкара носи късмет на хасковския бадминтон

Даниел Николов и Иван Панев със своя треньор Станимир БойчиновСлед сестрите, турската столица покориха и талантливите състезатели Даниел Николов и Иван Панев
Турската столица Анкара носи късмет на хасковския бадминтон. След европейската титла на сестри Стоеви на двойки през 2013 година, вчера и талантливите състезатели Даниел Николов и Иван Панев спечелиха титлата на двойки на международния турнир по бадминтон за юноши в турската столица Анкара.
   

Страница 1 от 719

В момента има 453 посетителя в сайта

Login Form